مقایسه عسل و شکر | کدام شیرین کننده بهتر است؟

تعداد بازدید : 7 | تاریخ انتشار : 09 اردیبهشت 1403 16:45 | مدت زمان : 00:01:56 | دسته بندی : سلامت

فروشگاه اینترنتی شهدکده | تولید عسل طبیعی و ژل رویال توسط زنبورداران رشته کوه های زاگرس استان فارس مقاله کامل: https://shahdkade.com/%d9%85%d9%82%d8%a7%db%8c%d8%b3%d9%87-%d8%b9%d8%b3%d9%84-%d9%88-%d8%b4%da%a9%d8%b1/ یک قاشق غذاخوری عسل حاوی 64 کالری است. در مقابل، یک قاشق غذاخوری شکر حاوی 48 کالری است. از نظر کالری تفاوت چشم گیری بین شکر و عسل وجود نداره. شاخص گلیسمی عسل 61 و شاخص گلیسمی شکر 65 هست. بنابراین شاخص گلیسمی (GI) شکر در مقایسه با عسل فقط کمی بالاتر است و عسل هم مانند شکر میتونه باعث افزایش سریع سطح قند خون شود. عسل همانند شکر از گلوکز و فروکتوز تشکیل شده، اما چون فروکتوز بیشتری داره و فروکتوز هم از گلوکز شیرین تره بنابراین عسل شیرین تر از شکر است و بنابراین می توانید از مقدار کمتری عسل برای شیرین کردن غذا یا نوشیدنی های خود استفاده کنید از نظر ارزش غذایی مصرف شکر تنها به بدن کالری می‌دهد و هیچ پروتئین، چربی ضروری، ویتامین یا مواد معدنی را فراهم نمی‌کند. اما عسل حاوی مواد مغذی مانند ویتامین‌ها، مواد معدنی، آنتی‌اکسیدان‌ها و آنزیم‌ها است. مصرف عسل قند می‌تواند به افزایش آنتی‌اکسیدان‌ها در بدن کمک کند. سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و خطر ابتلا به عفونت‌ها را کاهش دهد مصرف عسل می‌تواند به افزایش سطح انرژی و کاهش خستگی کمک کند. مطالعات نشان داده اند اگر از علائم سرماخوردگی رنج می برید، عسل به شما کمک می کند سرفه های شبانه خود را کاهش دهید. مصرف عسل به جای قند می‌تواند به بهبود علائم مشکلات گوارشی مانند سوء هاضمه و عفونت‌های روده کمک کند. عسل خام حاوی مقادیر کمی از گرده های محلی است که ممکن است به کاهش آلرژی کمک کند.