آموزش کامل مربا هویج نازگل (آشپزی به سبک نازگل)

اگر مرحله ی پخت را کامل انجام ندهید، مربا مزه ی خامی میگیرد‌. جوهر لیمو را لوازم قنادی ها دارند.برای جلوگیری از شکرک زدن، جوهر لیمو بریزید. نباید مربا روی حرارت سفت شود چون صد درصد کپک میزد. اگر رقیق باشد کپک میزند.دقیقا طبق آموزش عمل کنید. وانیل هم خوشمزش میکنه امتحان کنید #مربا_هویج #نازگل #مربا_به #پاییز #مربا #ترشی #بالنگ #کدو
هویج , سبک , مربا , آموزش آشپزی , نازگل , آموزش , ترشی